Menu

19 maart: Landelijke opschoondag Westerpark Zoetermeer!

Hondenuitlaatservice Happy Life helpt mee! Komt u ook helpen?

Over 3 weken is het zo ver! Doen jullie mee? We kunnen nog wel wat hulp gebruiken.
Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer organiseert op zaterdag 19 maart de Landelijke Opschoondag in het Westerpark te Zoetermeer. Vanaf 13.00 uur staan koffie, thee, limonade, koekjes én vuilniszakken klaar op de trainingslocatie van Martin Gaus Hondenschool aan de Heuvelweg in het Westerpark te Zoetermeer. Deelnemers kunnen samen met hun hond een wandeling maken door het Westerpark waarbij ze onderweg zwerfafval verzamelen. Starten kan tussen 13.00 en 14.15 uur.

Er zijn 3 uitgezette wandelingen in het Westerpark die ook onderling te combineren zijn:
– rode paaltjes (landschapsroute) 3,2 km
– blauwe paaltjes (waterroute) 3 km
– groene paaltjes (kinderroute) 2,2 km
Mensen die bekend zijn in het Westerpark kunnen natuurlijk ook van de uitgezette routes afwijken. Honden zijn welkom in het Westerpark maar mogen niet overal los.
Ook na de wandeling staat er weer drinken en iets lekker klaar!
Het is belangrijk om je van te voren even op te geven via info@martingauszoetermeer.nl zodat er voor elke deelnemende hond een goodiebag klaargezet kan worden. Deze goodiebag ontvang je dan na afloop van de wandeling bij inlevering van je vuilniszak. Inleveren van de vuilniszak kan tot 15.30 uur.
Geef bij je aanmelding je eigen naam, naam en ras van de hond(en) en het aantal volwassenen/kinderen waarmee je komt aan ons door.
Onder de ingeschreven deelnemers zullen 2 kaarten voor Animal Event verloot worden. Meer informatie over dit geweldige evenement is te vinden op http://animal-event.info/
We maken tijdens onze lessen graag gebruik van alles wat het Westerpark ons te bieden heeft. Op deze manier kunnen we met elkaar iets terug doen. We hopen natuurlijk dat jullie ons allemaal komen helpen. We zien jullie aanmeldingen graag verschijnen. Tot ziens in het Westerpark!