Menu

Over ons

Over Jolanda:                                                                   Van jongs af aan heb ik altijd honden gehad. Van een mastino, poedeltje, golden retriever, staffort terriër, yorkshire terriër tot chihuahua. Ik ben stapelgek op honden en vind het ontzettend leuk om te zien hoe de karaktertjes van de rassen verschillen. Het rustige van de mastino is ver te zoeken bij de actieve en alerte chihuahua!
Ik vind het erg belangrijk om goed te kijken naar de lichaamstaal van een hond, en daar vervolgens op een consequente, liefdevolle manier op te reageren. Ik ben er van overtuigd dat het belonen van goed gedrag, en ongewenst gedrag te negeren, de enigste goede manier is om een hond iets te leren. Op deze manier blijft het ook super leuk om met honden te werken en merk je gelijk dat de hond uit respect naar je luistert en niet uit angst, je krijgt van de honden zoveel liefde terug! Het is vanzelfsprekend dat wij op een verantwoorde manier met uw hond omgaan en hebben de HUS opleiding bij de Martin Gaus academie te Lelystad gevolgd.   Het is voor mij een droom die uitkomt dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken, en hoop ook uw hond te verwelkomen op ons veilige afgesloten speel veld!

Over Valesca:
Mijn naam is Valesca en ik woon samen met mijn vriend en onze chihuahua Jayla ook in Zoetermeer.Ook m’n ouders hebben altijd honden gehad, en nog steeds kom ik die iedere dag lekker op zoeken! Ik geniet ontzettend van al onze hondjes. Ik vind het heerlijk om met ze te spelen, ze te trainen en natuurlijk om lekker met ze te knuffelen! Verder vind ik het erg leuk om te blijven leren waarom een hond zich op bepaalde manier gedraagt of opstelt. Ik ga daarom vaak naar verschillende cursussen hierover. Ik vind het geweldig dat ik de mogelijkheid gekregen heb om dagelijks te kunnen doen wat ik het liefste doe!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat Happy Life hondenuitlaatservice Zoetermeer voor u en uw honden kan betekenen? Of wilt u een kennismakingsgesprek? Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 – 41 93 30 25 of vul het contactformulier in en stel uw vraag.

Ga naar contact