Menu

Werkwijze

We halen uw hond op en zorgen ervoor dat uw hond moe, voldaan en uitgelaten weer thuis gebracht wordt. De honden mogen heerlijk op onze afgesloten hondenspeeltuin  spelen, rennen en ravotten met elkaar in kleine groepen. Het contact met soortgenoten in combinatie met voldoende beweging is voor de hond erg belangrijk, en zorgt ervoor dat uw hond zowel lichamelijk als geestelijk genoeg prikkels heeft gekregen als de hond met ons is mee geweest.

U kunt uw hond inschrijven bij Happy Life hondenuitlaatservice Zoetermeer door het Inschrijfformulier in te vullen op de site. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of mailen.

Na inschrijving volgt er een intakegesprek bij u thuis, zodat wij de hond kunnen zien in zijn eigen omgeving. Dat in combinatie met uw toelichting geeft ons een goed beeld over het karakter van uw hond. Tijdens het gesprek zullen wij vragen stellen over uw hond en is er voldoende ruimte om uw vragen te beantwoorden.

Als u en wij besluiten uw hond definitief in te schrijven, wordt de overeenkomst getekend en mocht dit nodig zijn ook een sleutelcontract opgemaakt. De eerste keer dat uw hond mee gaat is een proefdag. Tijdens deze proefdag kijken we of de hond goed past in de groep en het fijn vindt om met ons mee te gaan, want dat is natuurlijk wel de bedoeling!

Uw hond wordt veilig in onze goed geventileerde bus vervoerd.
Dat kan zijn in een bench of vast in de bus in een tuigje, zodat er bij hard remmen niets kan gebeuren. Bij thuiskomst krijgt de hond iets lekkers en bij sleutelcontracten zetten we ook even vers water neer. Natuurlijk maken we de hond ook handdoek droog als dat nodig is.

Happy Life hondenuitlaatservice Zoetermeer beschikt over een afgesloten hondenspeeltuin van 2500 m2. Op het veld staan altijd bakken met vers water, en met warm weer ook een poedel bad.
Er zijn genoeg schaduw plekken doordat er hoge bomen om de hondenspeeltuin heen staan.

Tijdens het speel uur zullen we de honden stimuleren gebruik te maken van de diverse speel en sport attributen op het veld zoals een tunnel, slalom, spring, klim, hang attributen en bal spel. Willen de honden alleen lekker met elkaar spelen dan is dit natuurlijk ook prima, het is hun uurtje! Ook is er mogelijkheid voor de (misschien iets oudere) honden of puppy’s om tussendoor even lekker uit te rusten van al dat spelen. En mocht er een ongelukje gebeuren.. Wij hebben zowel onderweg als op het veld een uitgebreide EHBO tas bij ons. De medewerkers van Happy Life hondenuitlaatservice Zoetermeer hebben een EHBO-cursus gevolgd en weten dus hoe ze in een bepaalde situatie moeten handelen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat Happy Life hondenuitlaatservice Zoetermeer voor u en uw honden kan betekenen? Of wilt u een kennismakingsgesprek? Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 – 41 93 30 25 of vul het contactformulier in en stel uw vraag.

Ga naar contact