Menu

Wie mag er mee naar de hondenspeeltuin?

In principe mogen alle honden met ons mee mits de hond goed gesocialiseerd is met andere honden en mensen. Wij laten maar beperkt ongecastreerde reuen op de hondenspeeltuin toe. Dit om vechtpartijen en onrust in de groep te voorkomen. Bij ons is het niet belangrijk dat de hond perfect luistert, omdat de hond op het afgesloten speelveld niet weg kan lopen. Dus voor honden die om wat voor reden dan ook niet los kunnen lopen is een uurtje lekker uit rennen, spelen en dollen in de Happy Live afgesloten hondenspeeltuin Zoetermeer een fantastisch uitje!

Kleine hondjes!
U kunt bij hondenuitlaatservice Happy Life kiezen om uw hond te laten spelen in de gemengde groep, maar ook heeft u de mogelijkheid uw hondje (tot +_ 10 kg) in te laten delen in de groep voor alleen kleine hondjes.
Zeker voor kleine hondjes die bang zijn om met grotere honden te spelen is deze groep een uitkomst
Aanmelden voor een speelmiddag kan via het inschrijfformulier

Puppies!
De belangrijkste tijd in het leven van een hond is de socialisatieperiode, die de eerste maanden van zijn leven beslaat. Alles wat hij in deze korte periode leert (of juist niet leert) bepaalt voor een groot deel zijn latere ervaringen. Hij leert hoe hij met zijn soortgenoten, andere dieren en mensen moet omgaan, maar ook went hij in deze tijd het gemakkelijkst aan vreemde geluiden of rare voorwerpen. Een pup die in deze periode weinig of niet te maken heeft gehad met al deze prikkels, zal op latere leeftijd altijd wat moeite blijven houden er aan te wennen. Dit kan zich uiten in diverse gedragsproblemen, zoals bijvoorbeeld agressie of angst. Alle reden dus om hier veel aandacht aan te besteden bij de opvoeding van uw nieuwe pup! De opvoeding van de pup vergt veel aandacht en tijd. Het is daarom voor veel mensen een uitkomst (incidenteel) de pup mee te laten gaan met Happy Life hondenuitlaatservice Zoetermeer.
Zo leert de pup veel van de volwassen honden in de groep en zal opgroeien tot een sociale hond. Als de pup naar het aantal maanden dat hij oud is 5 minuten heeft gespeeld (bv. een pup van 3 maanden mag 15 min. achter elkaar spelen) mag de pup lekker uitrusten op een dekentje in een bench waar wij toezicht op houden. Mocht de pup nog niet gewent zijn aan een bench is dat ook geen probleem, we beschikken ook over een hondenbuggy zodat we de pup lekker bij ons kunnen houden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat Happy Life hondenuitlaatservice Zoetermeer voor u en uw honden kan betekenen? Of wilt u een kennismakingsgesprek? Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 – 41 93 30 25 of vul het contactformulier in en stel uw vraag.

Ga naar contact